Over ons

Focus groepspraktijk is een, in 2016 opgerichte, gewone commanditaire vennootschap met Jo Colman als leading lady. Focus groepspraktijk wil in het Waasland een aanbod creëren voor paramedische beroepen, met specifieke aandacht voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren.

Leading lady

Jo Colman studeerde in 2004 af als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met specialisatie in pediatrische revalidatie aan de KU Leuven. Toen al koos Jo er bewust voor om kinderen te helpen. In 2012 behaalde Jo het diploma van het postgraduaat van pediatrische revalidatie bij neurologische aandoeningen, alsook het diploma Bobath-therapeute.

Ondertussen heeft ze meer dan 15 jaar ervaring opgebouwd in haar job als therapie-coach bij MFC Sint-Lodewijk te Kwatrecht en wil ze nu haar droom van een eigen praktijk waarmaken.

Jo is fiere mama van Nolan, Reinder en Timon.

Visie

Bij Focus streven we naar kwaliteit op maat van de klant. Een persoonlijke aanpak staat centraal in elke begeleiding. Door te streven naar een multidisciplinaire werking willen we een meerwaarde bieden op het vlak van zorg en ondersteuning.

Als team willen we onze ervaringen en kennis met elkaar te delen. We overleggen op regelmatige basis en zullen waar nodig intern of extern doorverwijzen. Op deze manier willen we samen, met elkaar en met de klant, een optimale zorgverlening aanbieden.