Wie zijn we?

Kinésitherapie

 Jo Colman is afgestudeerd als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met specialisatie in pediatrische revalidatie aan de KU Leuven in 2004. Toen al koos Jo er bewust voor om kinderen te helpen. In 2012 behaalde Jo het diploma van het postgraduaat van pediatrische revalidatie bij neurologische aandoeningen, alsook het diploma Bobath-therapeute.

Ondertussen heeft ze meer dan 10 jaar ervaring opgebouwd in haar job als kinesitherapeut bij MFC Sint-Lodewijk te Kwatrecht en wil ze nu haar droom van een eigen praktijk waarmaken.

Jo is fiere mama van Nolan, Reinder en Timon.

 

Marie Verbeke is afgestudeerd als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met specialisatie in pediatrische revalidatie aan de Universiteit Gent in 2017. Met kinderen omgaan is haar op het lijf geschreven, zeven jaar lang is Marie al trainer van een groep jonge turners. Marie woont met haar vriend in Sint-Niklaas.

 

 

Logopedie

Jolien Wagenaer is in 2015 afgestudeerd als bachelor Logopedie aan Artevelde hogeschool. Naast het werk volgt zij nog de studies voor leerkracht lager onderwijs. Deze bijkomende opleiding stelt haar in staat de schoolse context optimaal te integreren in haar therapieën.

 

 

 

Osteopathie

Rani Buyssens is afgestudeerd als osteopaat D.O. aan de International Academy of Osteopathy in 2016. Naast het werken in de praktijk volgt zij ook nog een specialisatie in kinderosteopathie en  een masteropleiding in de osteopathie.

 

 

 

 

Beeldende therapie

Annelies Van Peteghem is afgestudeerd als graduate in de orthopedagogie en verdiepte zich nadien in de creatieve therapie. Dit in een vier jaar durende opleiding in het volwassenonderwijs, met als specialisatie beeldende therapie.

Annelies werkt sinds 2006 vol enthousiasme met jongeren met een meervoudige beperking. Zij hecht belang aan persoonsontwikkeling en uniciteit.

Annelies woont  in Klein-Sinaai. Ze heeft 2 kinderen.